Veckans meny (vecka 49)
Måndag
- Panerad schnitzel med rosepepparsås och stråpotatis
- Fisk Bordelaise med hemlagat potatismos
- Köttbullar med stuvade makaroner
Tisdag
- Stekt fläsk med löksås, raggmunk eller bruna bönor
- Kåldolmar med gräddsås och lingon
- Kycklingfilé med paprikagräddsås & ris
- Köttfärssås & spagetti
Onsdag
- Hemlagad färsbiff med timjangräddsås och lingon
- Stekt laxfilé med kall gräslökssås
- Pasta med spenat och bacon
Torsdag
- Ärtsoppa eller kantarellsoppa, pannkakor, sylt & grädde
- Plommonspäckad fläskkarré med gräddsås & äpplemos
- Stekt falukorv med stuvad blommkål
- Stekt strömming med potatismos och lingon
Fredag
- Noisette med BBQ-sås, potatisgratäng & haricorts verts
- Panerad flundrafilé med kall romsås
- Pasta carbonara
Ladda ner som PDF